Michielse Dakwerken

Dakwerken

Isolatie

Gevelbekleding

Referenties

Historiek

Contact

Historiek

4 Generaties lang heeft dakwerken Michielse & zonen reeds de evoluties gevolgt die het dak heeft ondergaan.

Het gewone dak onderging isolatienormen, materiaalnormen, milieunormen, veiligheidsnormen, brandvertraging, zonnepanelen, groendaken.....en ga zo maar door.

Vakmanschap en vertrouwen worden van generatie op generatie doorgegeven door steeds de focus op de kwaliteit te leggen.

Michielse Dakwerken - gratis offerte

Het begon allemaal in 1920......

Het begrip “dak” heeft door de jaren heen enorme evoluties ondergaan. Het gewone dak onderging isolatienormen, materiaalnormen, milieunormen, veiligheidsnormen, brandvertraging, zonnepanelen, groendaken…..en ga zo maar door.

Wij groeiden mee met 4 generaties Michielse & Zonen. Wij ondergingen alle bijscholingen, behaalde alle attesten en certificaten, om als erkend dakwerker “het dak” op te volgen met zijn tijd.

De 4e generatie “zonen” werd volledig klaargestoomd om in de huidige tijd te kunnen voldoen aan alle vereistte normen voor het aanleggen van een dak, de mileuvernieuwingen, de groendaken & zonnepanelen. Met onze 60 jaar ervaring én evolutie binnen de vernieuwingen, komt U bij ons bij een degelijk erkend dakwerkersbedrijf. Wij geven U graag advies en helpen U graag verder !

Geschiedenis

Het begint in 1920 met Adriaan Michielse. In 1945 kwam zijn zoon Louis Michielse mee in het bedrijf en ontstond de naam “Michielse & Zonen”. Louis Michielse richtte in 1953 de officiële firma Michielse & zonen op, en heeft er voor gezorgd dat de naam Michielse een begrip is geworden door het afleveren van vakwerk.

Ook de zonen van Louis Michielse, Rudy & Leopold traden toe in het vak, en zette de firma verder, onder vaders gezag.

De zonen van Rudy Michielse waren zich al aan het klaarstomen voor het dakwerkers-vak. In 2005 werd de firma dan ook voortgezet door Rudy Michielse & zonen, Steve & Sven, de 4e generatie dakwerkers.

© 1953 - 2017 Dakwerken Michielse & Zonen | Made by ways2link.be